PHOTO BLOG

Jogurt Ekologiczny

Jogurt
Od dawna bardzo mnie ciekawiło, jak produkuje się eko-jogurt?
Okazało się to bardzo proste. Wystarczy zagnać rozgrzną upalnym słońcem krowę do
zimnego bajora. Gdy mocno schłodzi się jej wymię, jogurt sam się utworzy.
Teraz pozostaje nam tylko wydoić krowę. Jak się da, oczywiście.
Poniżej prezentuję fotografie z przebiegu produkcji.
 
 
     
Reklamy

3 komentarze

  1. p.omarancza_1331

    … Ha ha ha … no i nie mow , ze Ty ten jogurt bedziesz … ha ha ha … Pomysl super … Pozdrawiam …

    2 lipca 2009 o 18:09

  2. viki

    Witaj a ja tak lubiłam jogurty hihihi

    15 lipca 2009 o 20:30

  3. ♪♥ Araan

    KKKKKKKK ……..

    7 września 2010 o 12:31

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s