PHOTO BLOG

Jogurt Ekologiczny

Jogurt
Od dawna bardzo mnie ciekawiło, jak produkuje się eko-jogurt?
Okazało się to bardzo proste. Wystarczy zagnać rozgrzną upalnym słońcem krowę do
zimnego bajora. Gdy mocno schłodzi się jej wymię, jogurt sam się utworzy.
Teraz pozostaje nam tylko wydoić krowę. Jak się da, oczywiście.
Poniżej prezentuję fotografie z przebiegu produkcji.
 
 
     

3 responses

  1. p.omarancza_1331

    … Ha ha ha … no i nie mow , ze Ty ten jogurt bedziesz … ha ha ha … Pomysl super … Pozdrawiam …

    2 Lipiec 2009 o 18:09

  2. viki

    Witaj a ja tak lubiłam jogurty hihihi

    15 Lipiec 2009 o 20:30

  3. ♪♥ Araan

    KKKKKKKK ……..

    7 Wrzesień 2010 o 12:31

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s